• Welkom

  Wij zijn Stunnenberg – DSE Communicatie bv uit Elst.
  Specialisten op het gebied van belettering, bewegwijzering voor binnen en buiten, alle vormen van reclame, print- en drukwerk.
  Maar ook: wrappen van je auto en keuken, glas- en zonwerende folies, reclameborden, gevel- en lichtreclames.

  lees meer over ons

01.

Beletteringen

Wij voorzien dagelijks auto’s, bussen, vrachtwagens, opleggers, aanhangers, veegmachines, campers en andere voertuigen van een eigen gezicht. Alleen een logo, extra striping, foto’s, kleurvlakken of helemaal inpakken een zogenaamde full wrap. Ook zijn we hèt adres voor reclameborden, wanddecoraties (doek en behang), gevelreclame en bewegwijzering.

02.

Print- en drukwerk

Al vanaf 1984 maken we drukwerk. De laatste jaren, is door de toegenomen kwaliteit en mogelijkheden van hoge kwaliteit printers, betaalbaar printwerk in kleine oplages mogelijk geworden. Briefpapier, visitekaarten, folders, kaarten, diploma’s en mailingen leveren we volledig verzorgd van ontwerp tot en met productie.

03.

Raamfolies

Grofweg zijn er 2 soorten folies: zonwerende folies (aan de buitenzijde geplakt), en doorkijkbeperkende folies (aan de binnenzijde geplakt). Zonwerende folies zijn er in vele uitvoeringen, van donker tot licht, wel en niet spiegelend en wel of niet isolerend (minder aircokosten, en ’s winters minder gasverbruik!)

04.

Interieurfolies

De laatste jaren zijn er mooie, sterke en afneembare folies ontwikkeld die je keuken, koelkast, bureau, tafel of stoel weer een heel nieuw uiterlijk geven. Stoere, houtachtige, metaallook en diverse andere varianten zorgen er voor dat er in jouw smaak ook iets te vinden is. Je keuken krijgt een heel nieuwe uitstraling en dat voor een fractie van de kosten van een nieuwe keuken.

Sparren

Onze aanpak

Wij hebben van alle folies monsters en voorbeelden. Je bent altijd welkom langs te komen om je vraag voor te leggen. In een eerste gesprek kunnen we mogelijke opties bespreken en wellicht al een ruwe schets of plan van aanpak maken. De tweede fase is het digitaal opmaken en presenteren van de oplossing. Als dat vastligt kunnen we een maatwerk offerte maken. Na akkoord op de proef èn offerte, gaan we plannen en uitvoeren. En elke fase uiteraard in onderling overleg.

STUNNENBERG

Stunnenberg: persoonlijk, betrouwbaar, transparant en flexibel.

Wij zijn grafische vakmensen met oog voor detail, betrokken bij haar klanten, bijna 40 jaar ervaring, allen grafisch geschoold en leunen op een sterk leveranciers netwerk, dat mede zorgt voor een correcte afhandeling van onze opdrachten.
Toch een klacht of ontevredenheid? Dan kunnen we pas ècht laten zien wat we waard zijn en waar Stunnenberg voor staat. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

OPLEIDERS

de Stunnenberg Academy

Al jaren kleeft de sticker ‘Erkend leerbedrijf’ naast onze voordeur. Een bewuste keuze. Ook ons vak bestaat bij de gratie van de toekomst van de grafische leerlingen. Aan het opleiden besteden we veel tijd en aandacht. Er zijn eigenlijk altijd leerlingen van Rijn IJssel, ROC en grafische lycea bij ons bezig. De stagetrajecten zijn soms zwaar, soms lastig, maar meestal bevredigend en positief! Het stagetraject noemen we, omdat wij er een serieuze basistaak van maken, dan ook onze Stunnenberg Academy.

Kom langs, maak een afspraak en maak kennis van de wereld van en in Stunnenberg. Een maximaal antwoord geven op jouw vraag is onze uitdagen. Elke dag.

Oh ja, en als je belt: wij kennen geen keuzemenu, je wordt direct doorverbonden.

We stand with ukraine

No War

wat doen we

Wij leveren prachtige producten voor uw bedrijf

Wat doen wij

Wij willen het beste voor jou!

Laat je door ons adviseren er verrassen! Wij weten als geen ander wat voor jou de juiste oplossingen zijn!

Meerwaarde STUNNENBERG

Sterke persoonlijke betrokkenheid

Grafisch geschoold

Flexibel

Standaard is mogelijk als wenselijk, maatwerk wanneer nodig

Wat doen wij
Wagenparken

Bedrijfsbussen, vrachtwagens, trailers, touringcars maar ook personenauto's zijn bij ons in goede handen voor het aanbrengen van reclame-uitingen, volledige wraps en zonwerende en blindeer (anti-inkijk) folies. Ook exotische voertuigen zoals motorfietsen, maai-, graaf- en veegmachines, aanhangers, paardenwagens en kramen zijn onderdeel van onze expertise.

Panden

Reclameborden, gefreesde 3D logo’s, bewegwijzering, parkeerborden, raamfolies met en zonder beeld (uitgehaald en/of geprint), wandverfraaiingen, behang. Deur-, wand- en meubelbekledingen in diverse natuurlijke looks: metaal, houtstructuur, beton, steen marmer. Frames met uitneembare kleurendoeken en als optie akoestische panelen. Lichtreclame. Niet onvermeld mag blijven: eigen ontwerp, productie en montage van staalconstructies ivm beletteringen.

Specials

Ooit overwogen je keuken en/of koelkast te wrappen? Wij doen het regelmatig. Je bent uitgekeken op je marmeren bureau? Wij geven er een geheel andere uitstraling aan. Die trapopbouw is al jaren een doorn in het oog? Wij voorzien hem van een stoere beton look of afgebladderd hout. Betaalbaar, sterk, slijt- en krasvast.

What else?

Staat er iets niet bij? Wij kunnen het!
Als onze folie er op blijft plakken, maken wij er iets moois van.

Stunnenberg? Doen!

Onze historie

Van toen naar morgen

We zijn daarom dé grafische partner bij je eigen speurtocht. Je vraag: “Hoe moet ik dat nou aanpakken?”, gaat bij ons een antwoord krijgen.

de toekomst stopt niet
 • Ons vakgebied heeft zich in 30 jaar ontwikkeld van handwerk naar internet. Van boekdruk naar website. Communiceren via Social Media als Twitter en Facebook doen we al geruime tijd bij onze eigen communicatie. Ontwikkelen van nieuwe toepassingen en zoeken naar combinaties van traditioneel vakmanschap en internet is tot bij de koffie onderwerp van discussie. De verschuivende verkoop van onze eigen kalenders via de webshop kalendersbestellen.nl is daarvan een mooi voorbeeld. We lopen graag voorop, bouwen kennis op tijdens onze speurtocht. Kiezen ook bewust voor versterking van ons team voor studenten. Zij zorgen voor gedegen onderzoek en voor verrassende input bij strategische keuzes.

ONS TEAM

maak kennis met ons team

We werken met respect voor elkaars kunnen. En met grote betrokkenheid bij elkaar, ons bedrijf en onze relaties. Niet alleen blijkt fanatisme bij de bowlingavonden met elkaar, maar ook in de groepsgesprekken bij het opzetten van een project. Onderling overleg, het uitwisselen van kritiek en zoeken naar beter gaat soms hard, maar wel zijn een faire ondertoon en respect voor elkaar een must bij elke discussie.

Arnoud de Waal
Arnoud de Waal
Eigenaar
Mario Verkerk
Mario Verkerk
Grafische zaken
John Cornelissen
John Cornelissen
Signmaker
Niels Berendsen
Niels Berendsen
Spin in het Stunnenberg web
Max Quartel
Max Quartel
Signmaker
Richard Welie
Richard Welie
Signmaker
Margriet Isenbugel-Smidts
Margriet Isenbugel-Smidts
Administratie
Dex Methorst
Dex Methorst
Stagiair
Enya Huiskens
Enya Huiskens
Signmaker in opleiding
Caithlyn Remmelink
Caithlyn Remmelink
Stagiaire
onze klanten

wat vindt men van ons

Onze klanten aan het woord.

Neem contact op

Heeft u een vraag?

Wil je eens met ons sparren over een effectieve combinatie van offline en online? Of heb je behoefte aan een strategisch advies, logistieke ondersteuning of voorraadbeheer?

Onze locatie

Einsteinweg 8,
6662 PW Elst

Laten we contacten

BEL : 0481 - 35 00 48

Werktijden

Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

  X