top of page

✓ Specialist in reclameproducten

✓ Wrappen van auto’s en keukens

✓ Aankleding voor panden

Een auto laten wrappen

Stunnenberg is hét bedrijf als je een auto wilt laten wrappen in de omgeving van Arnhem. Wij zijn een bedrijf in Elst dat over een scala aan opties beschikt. Hierdoor kunnen wij ontelbare ontwerpen maken voor ieder type auto. Wij horen graag jouw ideeën en wensen, om tot een fantastisch ontwerp te komen.

IMG-20221127-WA0002.jpg

Vragen over het aanbrengen van belettering?

Wat is het voordeel van een auto wrappen?

Het wrappen van een auto wordt steeds populairder. Niet alleen ziet het er heel uniek uit, het is ook een eenvoudige manier van grafische reclame. Gedurende de periode waarin jouw auto een wrap bevat, wordt de lak beschermt tegen krassen. Een autowrap kan tevens weer verwijderd worden op het moment dat er een nieuw ontwerp nodig is of als de actie ten einde komt. In tegenstelling tot stickers laat een wrap geen plaklaag over op de lak. Of je nu een gehele auto wilt laten wrappen of een onderdeel ervan: wij staan voor je klaar. Naast het wrappen is het ook mogelijk om belettering op de auto te laten plaatsen.

stunnenberg belettering aanbrengen

Rijd in een unieke auto

Wil jij in een unieke auto rijden door deze te laten wrappen door een specialistisch bedrijf met kennis over autoreclame? Schroom dan niet en schakel ons in. Ons creatieve team gaat graag voor je aan de slag om een prachtig ontwerp te maken. Bekijk ons portfolio en krijg een impressie van ons werk. Heb je vragen over het wrappen van een auto? Neem vrijblijvend contact met ons op!

bottom of page