top of page

BEOORDELINGEN

Tevreden klanten

Vrouw_1.png

Na enige research kwamen wij terecht bij het bedrijf Stunnenberg, mede omdat onze opdrachtgever in Elst is gevestigd. Vanaf het begin hebben ze ons met veel enthousiasme begeleid. Wat we erg waarderen in Arnoud en de andere medewerkers is het meedenken in oplossingen en mogelijkheden. Wij hebben het als een zeer prettige samenwerking ervaren!

Studio het Paradijs, Arnhem

Man_2.png

Wat Kersten Retail waardeert in de relatie met Stunnenberg is haar flexibele houding en het actief meedenken om daarmee gezamenlijk te komen tot mooie en toepasselijke oplossingen. Daar hebben we optimaal gebruik van gemaakt bij het ‘aankleden’ en inrichten van de nieuwe productie en experience ruimte.

Ronald Kuijpers
directeur Kersten Techniek

Vrouw_2.png

Stunnenberg heeft het drukwerk verzorgd voor de lancering van het mediaconcept Wendy – een zoektocht naar geluk. Mede door de prachtige blow-ups zag de zaal, waar de lancering plaats vond, er prachtig uit! We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Stunnenberg is zeer professioneel, denkt mee en heeft oog voor detail.

Nina Westerhof
Wind Publishing

Man_1.png

Ik werk al een aantal jaren met plezier samen met de heren en dames van Stunnenberg uit Elst. Een professionele partij die meedenkt, flexibel en snel is. Geen ellelange offertes, maar gewoon bellen en leveren wat er gevraagd wordt. Daar kan mening signing partij en drukkerij een voorbeeld aan nemen!

Maarten Visschedijk
ATAG Benelux

Man_2.png

Na vele jaren van samenwerking, wil ik graag de samenwerking van Broekhuis Arnhem met Stunnenberg beoordelen. Ik ken Stunnenberg als zeer ervaren, ze leveren kwaliteit, zijn vriendelijk in de omgang, en maken regelmatig de gemaakte afspraken waar. Dat is telkens ook waar het om gaat en daar kun je bij Stunnenberg stevast op rekenen.
Ik zou zeggen laten we dat nog vele jaren voortzetten

Simko Crum
vd Broekhuis Arnhem

Vrouw_4.png

Ik ben bij Arnoud terecht gekomen met de vraag een bedrijfslogo te ontwerpen. Om te komen tot de juiste uitstraling voor mijn bedrijf. Met een moodboard in mijn hand, kan ik goed sparren met Arnoud. Stunnenberg heeft een prachtig resultaat neergezet.
Samenwerken met Arnoud was een vanzelfsprekende volgende stap om mijn interieurideën te laten uitvoeren door Stunnenberg die perfect verzorgd waren.

Jolanda Knipping
Studio Knipping

SCHRIJF EEN RECENSIE

Hoe hebben we het gedaan?

Wij waarderen het bijzonder indien je de moeite zou willen nemen je boordeling van de door ons geleverde dienst en of het product te plaatsen. Daarvoor kun je klikken op onderstaand 'Google' logo.

Bedankt voor je tijd!

bottom of page