top of page

✓ Specialist in reclameproducten

✓ Wrappen van auto’s en keukens

✓ Aankleding voor panden

Isolerende raamfolie aanbrengen

Als je isolerende raamfolie wilt laten aanbrengen, vertrouw je zorgeloos op Stunnenberg uit Elst, nabij Arnhem. Onze folies hebben verschillende functies, zijn onderhoudsvrij en bieden vele voordelen. Weet je niet welke folie je nodig hebt? Wij denken graag met je mee over de juiste folie met het beste effect voor jouw situatie en zorgen voor een vlekkeloze montage.

IMG-20221127-WA0002.jpg

Vragen over het aanbrengen van belettering?

De voordelen van isolerende raamfolie

Bij ons vind je diverse raamfolies met elk een andere functie. Met isolerende raamfolie verbeter je de isolatiewaarde van het glas. De warmte blijft op die manier beter in huis hangen waardoor je minder gas hoeft te verbruiken. Hiermee bespaar je op je energieverbruik, wat positief is voor je portemonnee en het klimaat! Je kunt ook kiezen voor zonwerende raamfolie, welke de reflectie van de zon sterk verminderd. Wil je ramen in een kantoor wat opleuken? Pas dan decoratieve raamfolie toe.

IMG-Metropool_01.jpg

Profiteer van folie met een functie

Naast het aanbrengen van isolerende raamfolie op ramen in kantoren en woningen, biedt Stunnenberg ook andere diensten aan. Wij zorgen bijvoorbeeld ook voor grafische reclame op diverse manieren. Zo kun je je bedrijf promoten of de uitstraling van je interieur eenvoudig veranderen. Wil je meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op.

bottom of page