top of page

The Team

Stunnenberg: meesters in autobeletteringen. Of het gaat om een logo op de bedrijfsbus, grote reclame op een oplegger of het wrappen van een touringcar, we kunnen het, doen het.

Wij tekenen er voor. van A tot Z. Van ontwerp tot en met de realisatie.

IMG-20230116-WA0008.jpg

autobelettering

van logo tot full colour print

Soms subtiel, soms uitbundig, soms groots en overweldigend. Of uitgevoerd met 7 jaar kleur gegarandeerde snijfolies, soms met gelamineerde prints. Soms een combinatie van materialen en technieken. Maar altijd de juiste aanpak, voor jarenlange effectieve zichtbaarheid.

IMG-20230120-WA0011.jpg

vrachtwagens

groot, groter, grootst

Onze werkplaats is berekend op grote voertuigen. Kranen, touringcars en trekker-opleggers. Bakwagens en aanhangers. Ook kermisattracties en ijsventwagens of oliebollenkramen.

IMG-20230120-WA0011.jpg
Wrappen_2_kl.jpg
Wrappen_2_kl.jpg

wrappen

er leiden meerdere wegen naar Rome

Wrappen, ofwel het omhullen/inpakken van voertuigen heeft een enorme vlucht genomen. Er zijn diverse materialen voor ontwikkeld, maar ook diverse technieken om de wrap op de juiste manier te bereiken. Inleggen, stretchen, doodföhnen, bewerken van het foliegeheugen, zijn zaken die alleen de specialist beheerst. Dus ook onze monteurs. Goed geschoolde en gemotiveerde vakmensen.

Maar ook materialenkennis, gebruikte printtechnieken en machines met de laatst ontwikkelde opties zijn belangrijke pijlers onder het succes van de reclame van Stunnenberg. 

wagenpark

lesauto's

ambulances

dierenambulances

motorwagens

trekkers

opleggers

keetwagens

bedrijfsbussen

tractoren

kippers

graafmachines

veegwagens

oliebollenkramen

ijswagens

bottom of page