top of page
ColoredFace.jpg

ons nieuwe beeld, op de bus en op de gevel.
Voor de herkenbaarheid.

Hallo,

Wellicht heb je na het bekijken van onze website behoefte aan wat achterliggende informatie over reclame of belettering. Die ga je op deze pagina vinden evenals wat interessante links.

Namens mijn hele team: bedankt voor je interesse en we hopen je gauw op de koffie te krijgen!

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Missie

Stunnenberg heeft altijd het streven om goede grafische producten te maken waarin de klant zich herkent. Of dit dan belettering, reclame, drukwerk of een special betreft is om het even. Wij zetten onze kennis, ervaring en vakmanschap maximaal in om een adequaat antwoord te geven op de vraag van de klant.

Wij haken in onze aanpak aan op het punt waar de relatie niet meer verder komt. We zullen altijd een tikkeltje eigenwijs het 'touwtje' verder proberen te rekken om de lat net wat hoger te leggen en daarna efficiënt en flexibel die producten te leveren waar om werd gevraagd.

Visie

Vanaf de oorsprong in 1984 zitten grafische kennis, betrokkenheid en een sterke band met onze relaties in onze genen. In tegenstelling tot veel collega's blijven we de optimale kwaliteit in ons werk bij alle vormen van belettering najagen. Daartoe zijn we intensief bezig met opleiden. Zowel de vaste medewerkers als onze stagiaires, reclame makers in de dop, worden gestimuleerd de ontwikkeling van kennis, kunde en ervaring vast te houden. Leerpunten worden besproken en vinden we terug in de aanpak van volgende orders. Het hele orderproces is een zich ontwikkelende koers waar de klant enthousiast over moet zijn. Evenals de persoonlijke aanpak die zo kenmerkend voor Stunnenberg.

Wij streven ernaar dat medewerkers en relaties zich altijd veilig, gezien en met respect en vakmanschap behandeld voelen.

"the Sky is  the limit!" 

Maar ook bij ons gelden spelregels. Wij zijn lid van de Sibon de branchevereniging van Signbedrijven. We hanteren de leveringsvoorwaarden van Sibon, die je hier kunt downloaden

Logo_Sibon.png
bottom of page