top of page

✓ Specialist in reclameproducten

✓ Wrappen van auto’s en keukens

✓ Aankleding voor panden

Raamfolie aanbrengen in en rondom Arnhem

Wil je graag raamfolie laten aanbrengen in een woning of kantorenpand in Arnhem? Dan moet je bij Stunnenberg zijn. Ons bedrijf in Elst heeft al jarenlang ervaring in het aanbrengen van allerlei soorten folies voor ramen. Folie is voor verschillende doeleinden in te zetten en brengt vele voordelen met zich mee. Ontdek snel meer.

IMG-20221127-WA0002.jpg

Vragen over het aanbrengen van belettering?

De voordelen van raamfolie

Er zijn verschillende soorten raamfolie verkrijgbaar. Zo is het mogelijk om decoratieve raamfolie aan te brengen. Dit wordt vaak gebruikt om kantoorpanden wat meer aan te kleden. Daarnaast kun je kiezen voor zonwerende raamfolie, welke tot 99,9% van de uv-straling tegenhoudt. Ook is het mogelijk om reclame af te beelden op ramen. Het gebruik van folie op ramen bespaart veel energie in de zomer én de winter en is daardoor goed voor het milieu en je portemonnee.

IMG-20220829-WA0003.jpg

Maak een keuze uit de verschillende soorten folie

Stunnenberg biedt diverse soorten raamfolie aan. Wil je graag advies over welke soort folie het gewenste effect zal realiseren? Ons team van experts denkt graag met je mee. Naast folie voor je raam, kun je ons ook inschakelen voor andere diensten, zoals het wrappen van een auto of keuken. Neem contact met ons op om de opties te bespreken. Je bereikt ons telefonisch via 0481 35 00 48 of via info@stunnenberg.nl.

bottom of page