top of page

✓ Specialist in reclameproducten

✓ Wrappen van auto’s en keukens

✓ Aankleding voor panden

Stickers laten maken nabij Arnhem

Op maat gemaakte stickers laat je maken bij Stunnenberg in Elst, nabij Arnhem. Wij zijn grafische professionals met een specialisme voor belettering, wrappen en andere soorten van reclame. Hierbij focussen wij ons op het creatieve concept van jouw idee, waarbij we je helemaal meenemen in onze passie voor ons vak.

IMG-20221127-WA0002.jpg

Vragen over het aanbrengen van belettering?

Wij verwerken jouw idee in stickers

Het maken van stickers is een effectieve vorm van grafische reclame die wij voor jou realiseren. Wij streven hierbij naar een ontwerp waar jij jezelf of jouw bedrijf in herkent. Laat bijvoorbeeld jouw logo in stickers verwerken en breng zo jouw bedrijf of een tijdelijke actie aan het licht. Door met ons in gesprek te gaan kun je je wensen aan ons doorgeven. Wij gaan vervolgens aan de slag om jouw ideeën en wensen te combineren met onze kennis en ervaring, om zo tot een stukje vakwerk te komen. Stickers zijn dé ideale manier om de naamsbekendheid van jouw bedrijf een boost te geven, door ze onder andere in te zetten:

ATAG_koelkast_full-wrap_2.jpg

Creëer een uniek plakplaatje

Wij gaan graag voor jou aan de slag om je te voorzien van prachtige stickers. Ons team wilt altijd het maximale behalen en zet hier ook graag een stapje extra voor. In ons portfolio vind je een aantal voorbeelden terug van ons werk. Zo krijg je al een impressie van wat er bij ons mogelijk is. Ga vandaag nog met ons in gesprek voor het ontwerpen van stickers. Wij verwelkomen je graag!

bottom of page