top of page

✓ Specialist in reclameproducten

✓ Wrappen van auto’s en keukens

✓ Aankleding voor panden

Belettering op een bestelbus in Arnhem

Wil je je bedrijf promoten door belettering te laten maken voor je bestelbus door een expert in Arnhem? Kies dan voor de specialisten van Stunnenberg, uit Elst. Samen kijken we naar het beste design om je busje mee te wrappen, zodat jij je bedrijf op een leuke manier kunt promoten in de omgeving van Arnhem. We zorgen voor een mooi resultaat dat aansluit bij jouw wensen.

IMG-20221127-WA0002.jpg

Vragen over het aanbrengen van belettering?

De belettering van je bestelbus wordt door onze vakmensen uitgevoerd

Het toepassen van belettering is een goede manier om je bedrijf beter op te laten vallen bij een breder publiek. Of je nu belettering wilt laten maken voor een bestelbus of kiest voor pandbelettering; met de hulp van onze specialisten reken je op een mooi resultaat dat past bij jouw onderneming. Jouw bestelbus is door de bestickering nu eenmaal hét visitekaartje voor je bedrijf! Wil je je busje liever volledig laten wrappen? Als specialist in wrappen denken we met je mee over een passend ontwerp en verzorgen we een helder uitvoeringsplan. Het is ook mogelijk om andere voertuigen dan een busje te wrappen. Zo kun je bij ons ook een touringcar laten wrappen.

stunnenberg belettering aanbrengen

Kom eens langs in onze studio om jouw ideeën te bespreken

Heb je een bestelbus die je wilt voorzien van belettering om je bedrijf te promoten? Of wil je het busje meteen volledig laten wrappen? Schakel ons vakkundige team in om met je mee te denken over de mogelijkheden. We realiseren het ontwerp aan de hand van jouw wensen. Wil je meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

bottom of page