top of page

✓ Specialist in reclameproducten

✓ Wrappen van auto’s en keukens

✓ Aankleding voor panden

Lichtreclame op panden

Stunnenberg in Elst houdt zich onder andere bezig met het maken van lichtreclame voor panden in Arnhem. Op deze manier is je bedrijf ook na zonsondergang goed zichtbaar in het straatbeeld. Er zijn verschillende toepassingen voor lichtreclame. Wij bespreken deze opties graag met je en adviseren je over de beste optie voor jouw situatie.

IMG-20221127-WA0002.jpg

Vragen over het aanbrengen van belettering?

Verschillende soorten lichtreclame voor panden

Als ondernemer wil je graag de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten. Een goede manier om reclame te maken voor je onderneming, is door lichtreclame op panden te zetten. Zo weet je zeker dat je opvalt, overdag én ’s nachts! Je kunt kiezen voor een volledige lichtbalk, losse letters of enkel het logo van je bedrijf op de gevel. Naast lichtreclame op je pand is het ook mogelijk om reclame op je auto aan te brengen. Dit doen we door het wrappen van een busje of ander voertuig met bedrijfslogo of -naam. Zo kun je ook onderweg reclame maken!

CityStore_02.jpg

Benader ons voor advies op maat

Wil je graag lichtreclame of raamfolie laten aanbrengen op panden? Wij helpen je graag. Onze diensten worden met veel zorgvuldigheid uitgevoerd door onze ervaren medewerkers. Bespreek je wensen door contact met ons op te nemen. Wil je je ontwerp door ons laten realiseren? Dan ben je altijd welkom in onze studio om de voortgang van het proces te bekijken.

bottom of page