top of page

✓ Specialist in reclameproducten

✓ Wrappen van auto’s en keukens

✓ Aankleding voor panden

Busje wrappen

Een busje wrappen laat je over aan Stunnenberg uit Elst, vlakbij Arnhem. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van creatieve reclame, die wij onder andere afbeelden op voertuigen. Door een busje te laten wrappen zorg je op een leuke manier voor naamsbekendheid en vergroot je je doelgroep.

IMG-20221127-WA0002.jpg

Vragen over het aanbrengen van belettering?

Wat zijn de mogelijkheden om een busje te laten wrappen?

Er zijn ontelbare mogelijkheden als het neerkomt op grafische reclame. Het wrappen van een busje wordt steeds populairder. Zeker voor mkb’ers is autoreclame van groot belang om nieuwe klanten te werven. Daarnaast zitten er ook andere voordelen verbonden aan het wrappen van een busje. Jouw busje wordt namelijk niet alleen voorzien van een tof ontwerp, het beschermd ook tegen lakschade. Ook is een wisseling in het ontwerp snel en gemakkelijk gedaan. Naast het wrappen van een busje, zit je bij ons ook goed voor:

stunnenberg belettering aanbrengen

Creëer een uniek ontwerp met ons

Laat een busje volledig naar wens wrappen door onze specialisten. Wij ontwerpen graag een uniek design, die volledig voldoet aan jouw wensen. Zo vinden wij het belangrijk dat jij je herkent in het ontwerp en dat het past bij hetgeen wat jij wilt uitstralen. In ons portfolio vind je een impressie van ons werk. Ga met ons rond de tafel zitten en laat een prachtig ontwerp maken. Een afspraak maak je gemakkelijk door contact met ons op te nemen.

bottom of page