top of page

✓ Specialist in reclameproducten

✓ Wrappen van auto’s en keukens

✓ Aankleding voor panden

Een logo ontwerpen in Arnhem

Wil je graag je logo op een sticker laten maken door een specialist in Arnhem? Onze vakmensen van Stunnenberg, in Elst, helpen je graag. We beschikken over vele jaren ervaring en hebben diverse methoden waarmee we een speciaal ontwerp op maat kunnen maken. Zo is het ook mogelijk om een logo te frezen in 3D in hout of kunststof, waarmee jij op een bijzondere manier je bedrijf kunt promoten in de omgeving van Arnhem.

IMG-20221127-WA0002.jpg

Vragen over het aanbrengen van belettering?

Het ontwerpen van stickers met het logo van jouw bedrijf

Als bedrijf zijn wij niet alleen gespecialiseerd in wrappen van onder andere voertuigen. Wij beschikken ook over andere technieken waarmee je een bedrijf kunt promoten. Zo bieden wij de optie om een logo op stickers te laten drukken. Deze stickers zijn bijvoorbeeld te gebruiken als belettering op een auto. Wil je liever echt iets bijzonders? Ons team biedt ook vakkundig maatwerk, zoals het frezen van een logo in 3D in materialen als kunststof of hout. Het is mogelijk om zelf een ontwerp aan ons aan te bieden, echter denken wij ook graag mee over de uitvoering van jouw design. Zo komen we samen tot het perfecte resultaat. Met je eigen logo op stickers kun je bovendien op een leuke manier reclame maken voor een bedrijf of je eigen onderneming.

Logo_Sibon.png

Bespreek de mogelijkheden met onze experts

Wil jij je eigen bedrijf op een unieke manier promoten? Kies er dan voor om het logo op stickers te laten drukken of te laten frezen in 3D door onze vakmensen. Zo is het logo bijvoorbeeld te gebruiken als gevelreclame of als belettering op een pand. We hebben alle middelen in huis om je te voorzien van een mooie realisatie van jouw ontwerp. Diverse kleuren, vormen en materialen zijn hierbij mogelijk. Geef al je wensen aan ons door, we bespreken graag de opties voor het frezen of het maken van stickers voor jouw logo. Benader ons door contact met ons op te nemen via info@stunnenberg.nl of via 0481 35 00 48. Onze vakkundige medewerkers staan je graag te woord!

bottom of page