top of page

✓ Specialist in reclameproducten

✓ Wrappen van auto’s en keukens

✓ Aankleding voor panden

Een logo ontwerpen

Wil je graag je logo laten maken door een specialist nabij Arnhem? Onze vakmensen van Stunnenberg, in Elst, helpen je graag. We beschikken over vele jaren ervaring en hebben diverse methoden waarmee we snel en secuur een ontwerp op maat maken. Zo is het ook mogelijk om een logo te laten maken, waarmee jij eenvoudig je bedrijf kunt promoten in de omgeving.

IMG-20221127-WA0002.jpg

Vragen over het aanbrengen van belettering?

Het ontwerpen een logo voor jouw bedrijf

Als bedrijf zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het wrappen van auto’s en andere voertuigen. Wij beschikken ook over andere technieken om jouw bedrijf te promoten. Zo bieden wij de optie om een logo op stickers te laten drukken. Deze zijn bijvoorbeeld te gebruiken als belettering op een auto. Wil je liever echt iets bijzonders? Ons team biedt vakkundig maatwerk aan, zoals het frezen van een logo in 3D in materialen als kunststof of hout. Het is mogelijk om zelf een ontwerp aan ons aan te bieden, echter denken wij ook graag met je mee over de uitvoering van jouw design. Zo komen we samen tot het perfecte resultaat. Met je eigen logo maak je bovendien op een leuke manier grafische reclame voor een bedrijf of je eigen onderneming.

Logo_Sibon.png

Bespreek de mogelijkheden met onze experts

Wil jij je eigen bedrijf op een professionele manier promoten? Kies er dan voor om het logo te laten drukken door onze vakmensen. Zo is het logo bijvoorbeeld te gebruiken als gevelreclame in de vorm van raamfolie. We hebben alle middelen in huis om je te voorzien van een mooie realisatie van jouw ontwerp. Diverse kleuren, vormen en materialen zijn hierbij mogelijk. Geef al je wensen aan ons door en wij maken een mooi ontwerp. Benader ons door contact met ons op te nemen. Onze vakkundige medewerkers staan je graag te woord!

bottom of page