top of page

✓ Specialist in reclameproducten

✓ Wrappen van auto’s en keukens

✓ Aankleding voor panden

Een touringcar laten wrappen

Als je een touringcar wilt laten wrappen door specialisten, moet je bij Stunnenberg in Elst, nabij Arnhem, zijn. Wij hebben vele jaren ervaring en voorzien diverse voertuigen en zelfs panden van bestickering. Door je wensen met ons te delen, komen we samen tot een design dat bij jou past. Wij zorgen voor een perfecte uitvoering op maat.

IMG-20221127-WA0002.jpg

Vragen over het aanbrengen van belettering?

Wij kunnen jouw touringcar op maat wrappen

Wil je graag extra opvallen of jouw bedrijf promoten? Kies er dan voor om je touringcar te laten wrappen. Op die manier promoot je je bedrijf met een rijdend visitekaartje en trek je de aandacht van potentiële nieuwe klanten naar jouw onderneming. Als specialist in reclame denken wij graag mee over het design voor je voertuig. We werken je ontwerp uit en zorgen voor een vlekkeloos resultaat. Wil je liever niet de volledige touringcar laten wrappen? Dan kun je ook kiezen voor enkel een belettering.

IMG-20230120-WA0013.jpg

Schakel onze vakmensen in voor een mooi ontwerp

Stunnenberg is jouw ideale partner voor het wrappen van een touringcar of ander voertuig. Dankzij ons team kun jij met autoreclame de weg op om je bedrijf te promoten en meer naamsbekendheid te creëren. Neem dan contact met ons op. Wil jij ook een sticker touringcar laten plaatsen? Dat is zeker mogelijk bij ons! Bekijk ook eens onze andere diensten.

bottom of page