top of page

Vacature: DTP

Per 2 januari zijn wij op zoek naar een DTP-er/ster. Ben je technisch vaardig en bekend met de bekende grafische Adobe programma's? Wil je gaan voor een afwisselende baan? Spreken de kernbegrippen Apple, beletteringen, auto's, vrachtwagens en verfraaien van gebouwen je aan? Heb je ook affinieit met huisdrukwerk?

Dan zijn we naar jou op zoek. Bel (0481 35 00 48) of mail (info@stunnenberg.nl) met ons. Spreek een proefdag af en maak een kans om bij ons een boeiende toekomst tegemoet te gaan.

OVER STUNNENBERG

Ons verhaal

In 1984 nam Arnoud de Waal drukkerij Stunnenberg uit Elden over. Na jarenlang drukwerk gemaakt te hebben werd in 2010 Kapel Reclame uit Elst ingelijfd. Kapel had al jaren een goede naam op het gebied van beletteringen van bedrijfswagens en vrachtwagens.

 Inmiddels is het maken van print- en drukwerk een bijzaak, die we overigens goed en betaalbaar organiseren binnen ons netwerk. In 2014 verhuisde Stunnenberg naar het huidige pand op Industrieterrein de Aam in Elst. Daar werkt een sterke groep mensen aan beletteringen in de breedste zin van het woord.

In onze studio ben je altijd welkom en je ontwerpen te volgen en aan te sturen. Ook kun je altijd komen kijken bij de uitvoering van een wrap of belettering aan je bus, trailer of bakwagen. 

 

Geïnteresseerd?

Kom langs, en we geven je graag een rondleiding. Kun je gelijk proeven van onze fantastische koffie!

Graphic Designer Desk
bottom of page