top of page

Vacature: geen

momenteel zijn er geen vacatures

OVER STUNNENBERG

Ons verhaal

In 1984 nam Arnoud de Waal drukkerij Stunnenberg uit Elden over. Na jarenlang drukwerk gemaakt te hebben werd in 2010 Kapel Reclame uit Elst ingelijfd. Kapel had al jaren een goede naam op het gebied van beletteringen van bedrijfswagens en vrachtwagens.

 Inmiddels is het maken van print- en drukwerk een bijzaak, die we overigens goed en betaalbaar organiseren binnen ons netwerk. In 2014 verhuisde Stunnenberg naar het huidige pand op Industrieterrein de Aam in Elst. Daar werkt een sterke groep mensen aan beletteringen in de breedste zin van het woord.

In onze studio ben je altijd welkom en je ontwerpen te volgen en aan te sturen. Ook kun je altijd komen kijken bij de uitvoering van een wrap of belettering aan je bus, trailer of bakwagen. 

 

Geïnteresseerd?

Kom langs, en we geven je graag een rondleiding. Kun je gelijk proeven van onze fantastische koffie!

ONZE PARTNER BedrijfswagenPlus

alles onder 1 dak, het verhaal

Het bloed kruipt waar niet gaan kan. De schoonzoon van Arnoud had een lang gekoesterde wens: werken als zelfstandig ondernemer. na het jarenlang opdoen van kennis en ervaring bij erkende inbouwbedrijven heeft hij per 1 januari 2024 de grote stap gezet. Het beginnen van zijn eigen bedrijf. Bij hem kun je terecht voor aales in-, om en aan je bedrijfsbus. Vloeren, wandbeschermin, kasten opbergsystemen, dakventilatie, sidebars. En meer.

Met liefde wordt een ideale indeling in overleg vastgesteld. Met producten van zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Deze moeten allemaal garant staan voor korte levertijden en betaalbare prijzen.

In principe kan BedrifswagenPlus alle bekende merken leveren, denk bijvoorbeeld aan Sortimo, Aluca en Bott, maar vaak wordt de keuze voor een alternatief. Dit jonge bedrijf is inmiddels vooraanstaand partner van Work Systems. En daar zijn we trots op!

Samenwerking

De kreet alles-onder-1-dak is dan ook geen loze kreet meer. Stunnenberg tekent voor de belettering, BedrijfswagenPlus voor de inrichting. De perfecte combinatie en voor u? Gemak, betaalbare kwaliteit en flexibelheid.

Dat is wat de ondernemer past. Maatwerk dus!

bottom of page