top of page

Gemeente Renkum stadsproject WOII

Een bijzonder project in het hart van Renkum. De trapgang naast de Action heeft een metamorfose ondergaan: een hoveniersbedrijf zorgde voor een aangepaste omgeving, een dichter schreef dichtregels, nu te vinden op de voorzijde van de traptreden. Een schilder maakte diverse schildringen rond het thema Renkum en de 2e wereldoorlog. Wij tekenden voor de staalconstructie, de montage, de platen en het erop gezette beeld, fc-print met laminaat.

Gemeente-Renkum_metalen-frame-kunstwerk-maatwerk.jpg

keukens ETNA Duiven

Voor ETNA hebben we de praktische uitvoering van een marketingactie gedaan. Klanten konden een gratis gewrapte koelkast winnen door coole ontwerpen in te zenden. De meest bijzondere zijn uitgevoerd.

keukensETNA.jpg

spuitmallen

Voor enkele relaties maken we spuitmallen. Hiermee kunnen dan op simpele wijze eigen teksten en logo's op diverse ondergronden worden aangebracht.

De-Toffe-Peer_spuiten-fruitkistjes.jpg

print- en drukwerk

Al sinds 1984 maken we drukwerk. Inmiddels ligt onze focus voornamelijk op beletteringen. Nog steeds echter verzorgen we, met ons grafisch netwerk diverse druk- en printproducten. Denk hierbij aan visitekaarten, briefpapier, enveloppen, blocs, leaflets, folders en brochures.

iStock-637545448-2n4d9xn.jpg

oliebollenkraam Richard Visser 

Inmiddels hebben we voor Richard Visser & zonen 2 oliebollenkramen vzv een full wrap. Wij tekenden zowel voor het ontwerp als voor de uitvoering. Getoonde kraam staat in Zetten. Hoofdzetel en de grootste kraam staat bij de Gamma in Elst

JAD_8160-scaled.jpg

zonweringdoek en -volants

Voor Hylas uit Elst, grootste Europese leverancier van zonwering doek, bedrukken we elk jaar een groot aantal doeken, screens en volants. Meestal betreft het logo's en teksten tot soms 6 kleuren ineen. 

Gemeente-Renkum_metalen-frame-kunstwerk-maatwerk.jpg

specials

Gemeente-Renkum_metalen-frame-kunstwerk-maatwerk.jpg
bottom of page