top of page

✓ Specialist in reclameproducten

✓ Wrappen van auto’s en keukens

✓ Aankleding voor panden

Decoratieve raamfolie aanbrengen

Wil je decoratieve raamfolie laten aanbrengen door een specialist uit Elst, vlakbij Arnhem? Dan kies je best voor de vakmensen van Stunnenberg. Wij brengen diverse foliesoorten aan in zowel kantoorpanden als woningen. Jouw wensen worden altijd toegepast in het ontwerp. Zo zorgen wij voor een folie die bij jouw interieur past.

IMG-20221127-WA0002.jpg

Vragen over het aanbrengen van belettering?

De mogelijkheden van decoratieve raamfolie

Decoratieve raamfolie heeft vele gebruiksopties. Zo is dit type raamfolie toe te passen om doorzicht te belemmeren, bijvoorbeeld op het raam in een woonkamer. De folie kan echter ook worden toegepast op glas in kantoorpanden. Het is dan mogelijk om het logo van je bedrijf of een andere vorm uit de folie te laten snijden. Dit zorgt voor een mooi effect in ruimtes met veel glas. Er zijn ook andere soorten raamfolie te verkrijgen. Heb je bijvoorbeeld veel last van zonreflectie in je kantoorpand? Kies dan voor zonwerende folie. Om je energieverbruik te verminderen pas je isolerende raamfolie toe.

IMG-20220829-WA0003.jpg

Ontdek de talloze decoratieve opties

Stunnenberg is jouw specialist voor het aanbrengen van decoratieve raamfolie, maar ook voor andere diensten schakel je ons in. Zo is het ook mogelijk om belettering aan te brengen als bewegwijzering in een pand. Daarnaast zijn wij specialist in reclame. Wil je graag een ontwerp laten uitvoeren door onze medewerkers? Bespreek je wensen door contact met ons op te nemen.

bottom of page