top of page

✓ Specialist in reclameproducten

✓ Wrappen van auto’s en keukens

✓ Aankleding voor panden

Belettering van je auto

Wil je belettering laten aanbrengen op een auto door een bedrijf in de omgeving van Arnhem? Dan zit je goed bij Stunnenberg in Elst! Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van belettering op jouw auto of bedrijfswagen. Dit is een slimme manier om reclame te maken voor je eigen bedrijf. Je bent met je bedrijf zichtbaar in het straatbeeld.

IMG-20221127-WA0002.jpg

Vragen over het aanbrengen van belettering?

Verschillende vormen van belettering op een auto

Er bestaan vele soorten belettering die op een auto aangebracht kunnen worden. Bij het beletteren van een auto kan het gaan om het aanbrengen van een logo of tekst. Daarnaast kunnen we door de toevoeging van raamfolie één geheel maken van het ontwerp. Geen idee is voor ons te gek en wij streven altijd naar het uiterste. Op die manier maak je gebruik van autoreclame, bijvoorbeeld voor je bedrijf. Dit wordt gedaan met speciale folie, dat geen schade achterlaat op het moment dat het logo veranderd wordt of wanneer je een ander lettertype wilt hanteren.

IMG-20230120-WA0013.jpg

Laat ons jouw ontwerp maken

Wil je graag jouw auto voorzien van belettering om je bedrijf te promoten met grafische reclame? Ons vakkundige team staat voor je klaar. Benader ons voor het maken van een ontwerp, dan bespreken we direct de kosten van onze diensten. Ook niet voor de hand liggende voertuigen zijn bij ons welkom. Zo kun je bijvoorbeeld ook een touringcar laten wrappen bij ons! De mogelijkheden zijn eindeloos.

bottom of page