top of page

✓ Specialist in reclameproducten

✓ Wrappen van auto’s en keukens

✓ Aankleding voor panden

Belettering van je auto in Arnhem

Wil je belettering laten aanbrengen op een auto, of een personenauto laten wrappen door een bedrijf in de omgeving van Arnhem? Dan zit je goed bij Stunnenberg in Elst! Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van belettering op jouw auto of het volledig wrappen hiervan. Op die manier kun je bijvoorbeeld reclame maken voor je eigen bedrijf. Je bent met je bedrijf zichtbaar in het hele straatbeeld.

IMG-20221127-WA0002.jpg

Vragen over het aanbrengen van belettering?

Verschillende vormen van belettering op een auto

Er bestaan veel soorten belettering die op een auto aangebracht kunnen worden. Bij het beletteren van een auto kan het gaan om het aanbrengen van een logo of tekst. Op die manier maak je gebruik van autoreclame, bijvoorbeeld voor je bedrijf. Ook is het mogelijk om bij ons een personenauto volledig te laten wrappen. Bij het wrappen brengen we een folie aan over de gehele personenauto. Zo kun je je auto op een goedkope manier voorzien van bijvoorbeeld een andere kleur. Bovendien wordt je personenauto extra beschermd tegen steenslag en verkleuring door zonlicht, wanneer je deze laat wrappen. Zo blijft de lak van je auto uitstekend beschermd en jarenlang in topconditie.

IMG-20230120-WA0013.jpg

Benader ons voor meer informatie

Wil je graag je auto voorzien van belettering om je bedrijf te promoten? Of wil je een personenauto laten wrappen om deze te beschermen tegen gebruikssporen? Ons vakkundige team staat voor je klaar. Benader ons voor meer informatie en de kosten van onze diensten. Ook niet voor de hand liggende voertuigen zijn bij ons welkom. Zo kun je bijvoorbeeld ook een touringcar laten wrappen bij ons! De mogelijkheden zijn eindeloos.

bottom of page