top of page

✓ Specialist in reclameproducten

✓ Wrappen van auto’s en keukens

✓ Aankleding voor panden

Keuken laten wrappen

Ben jij de huidige stijl van jouw keuken zat en wil je deze laten wrappen door een specialist nabij Arnhem? Dit zit je goed bij Stunnenberg uit Elst. Wij beschikken over talloze opties aan folie, waarmee we jouw keuken kunnen wrappen. Door je wensen door te geven aan onze experts, bekijken wij welk type folie daar het beste op aansluit.

IMG-20221127-WA0002.jpg

Vragen over het aanbrengen van belettering?

Jouw keuken wrappen kan op talloze manieren

Is jouw keuken niet volgens wens, maar nog te goed om te laten vervangen? Dan is het wrappen van de keuken dé ideale oplossing voor jou. Wij hebben ontelbare mogelijkheden als het neerkomt op het wrappen van jouw keuken. Kies bijvoorbeeld uit een hout-, steen- of betonlook of voor een mooie kleurenprint. De keuze is volledig aan jou! Onze experts met een specialisme in grafische reclame weten hoe ze een indruk moeten achterlaten. Daarbij luisteren we goed naar jouw wensen en verwerken die in het perfecte ontwerp. Bescherm jouw keuken en apparatuur in huis door zonwerende raamfolie te plaatsen.

stunnenberg belettering aanbrengen

Kies voor een andere stijl

Wanneer het kopen of het herspuiten van een keuken te duur wordt, is wrappen dé ideale oplossing. Je behoudt je eigen keuken alleen de stijl wordt aangepast. Daarnaast is het goed aan te vullen met raamfolie, waardoor de ruimte er totaal anders uit komt te zien. Deel jouw ideeën voor een keukenwrap met onze specialisten of bekijk ons portfolio ter inspiratie. Neem tevens contact met ons op als je vragen hebt.

bottom of page