top of page

✓ Specialist in reclameproducten

✓ Wrappen van auto’s en keukens

✓ Aankleding voor panden

Een logo laten frezen

Een logo frezen is bij Stunnenberg uit Elst, vlakbij Arnhem op diverse manieren mogelijk. Wij helpen je graag bij het creëren van naamsbekendheid met een eigen ontwerp. Zo maken wij goede grafische producten waarin jij, je als klant in herkent. Onze experts maken graag tijd om met jou te bespreken op welke manier jij een logo wilt laten frezen.

IMG-20221127-WA0002.jpg

Vragen over het aanbrengen van belettering?

Een logo in verschillende materialen laten frezen

Wij toveren jouw logo met de juiste apparatuur om in een 3D-logo door deze te frezen. Voorbeelden van materialen die wij geregeld inzetten zijn hout en kunststof. Afhankelijk van het doeleinde, bespreken onze experts graag de mogelijkheden omtrent grafische reclame. Geen idee is voor ons te gek! Wij zetten altijd net even dat stapje extra om het maximale te bereiken. Want wanneer jij vastloopt, helpen wij je verder door een mooi logo te frezen voor in jouw kantoor. Tevens is een 3D-logo mooi te combineren met lichtreclame aan panden.

stunnenberg belettering aanbrengen

Bespreek jouw idee met ons

Heb je al een idee uit welk materiaal jij een logo wilt laten frezen? Ga dan het gesprek aan met onze experts. Wij nodigen je van harte uit voor een gesprek. Samen kijken we welk materiaal het beste past bij jouw wensen. Daarnaast zijn we ook niet bang om andere opties, zoals raamfolie of een lichtbak aan je voor te leggen. Plan jouw gesprek eenvoudig in door contact met ons op te nemen.

bottom of page