top of page

autobeletteringen

pand reclame/belettering

glasfolies

Ordelman-Riooltechniek_nieuwe-belettering-wagenpark.jpg
PCI_MEGA-gevelbelettering-pand.jpg

- personenauto

- bestelbus

- touringcar

- trekker/opleggers

- bakwagens

- campers

- aanhangers

de details van autobelettering

Stunnenberg en bedrijfsbussen, vrachtwagens, trailers, touringcars zijn een goede combi. Maar ook personenauto's zijn bij ons in goede handen.

Dus noemen we onszelf specialist op reclamegebied.

En daarom zijn we hèt adres voor het wrappen van je auto. Maar ook voor ontchromen, tintenblinderen en aanbrengen van transparante beschermingsstroken zijn wij hèt adres.

Wat kunnen we allemaal voor je betekenen? Voor reclame of logo brengen we folie aan op je voertuig. Snijfolie voor kleurvlakken of teksten uit 1 kleur, maar ook full color prints. Met de folie maken we je logo, tekst of, in spectaculaire gevallen, maken we een gedeeltelijke of volledige wrap. De term voor het helemaal inpakken van je auto. Wat we de laatste tijd ook veel doen is ontchromen. De chromen delen van je auto, bv de gripranden of raamlijsten worden dan voorzien van een glas- of matzwarte folie. Om de kinderen op de achterbank in de zomer minder last van de zon te laten hebben en/of inkijk van buiten te verminderen kunnen we glas ook tinten (donkerder maken). Ook niet voor de hand liggende voertuigen zijnwelkom. Denk daarbij aan voertuigen zoals motorfietsen, maai-, graaf- en veegmachines, aanhangers, paardenwagens en kramen.

- lichtreclame

- geplakt logo

- gefreesd 3-D logo

- zuilen

- bewegwijzering

- kantooraankleding

- behang

de details van pandbelettering

Stunnenberg maakt reclameborden, gefreesde 3D logo’s, bewegwijzering, parkeerborden, raamfolies met en zonder beeld (uitgehaald en/of geprint), wandaankleding, behang, interne bewegwijzering..

Deur-, wand- en meubelbekledingen in diverse natuurlijke looks: metaal, houtstructuur, beton, steen marmer. Frames met uitneembare kleurendoeken en als optie akoestische

panelen. Voor aankleding en verfraaiing van je pand, kantoor of woning is het team van Stunnenberg je partij. Lichtreclame., uitgeverd als lichtbak, losse letters of alleen je logo. Elke uitvoering mèt en zonder licht is leverbaar. Wil je iets bijzonders: wij leveren ook maatwerk in staalconstructies. RVS, aluminium, kunststof of gecorrodeerd /verzinkt staal. Voor thuis: ben je uitgekeken op je huidige keuken? Laat em wrappen met een hout-, beton- of steenlook intereurfolie. Of kies voor een fraaie kleurenprint! Goedkoper dan een nieuwe, betaalbaarder dan spuiten en veel meer mogelijkheden. Ook voor advies op het gebied van aankleding van je kantoor middels frames, doeken of prints zijn wij graag je partner.

- zonwerende folie

- doorkijkbeperkende folie

- decoratieve folie

- reclame folies

- oneway visionfolie

- isolerende folie

de details van raamfolies

Stunnenberg is specialist op het gebied van glasfolies. Zonwerende om warmte en UV licht toetreding te minimaliseren. Je spullen verkleuren minder en die hinderlijke schittering in je scherm is een stuk minder. Ook hoeft je airco minder hard te werken.

Door- en inkijk verminderende folies, binnenkant geplakt in stroken, hele vlakken of met uitgehaald beeld (etsfolie).

Reclame op glas kan, indien goed vormgegeven, tot fraai beeld leiden.

bottom of page