Team

Je bent hier: :/Team
Team2019-09-09T09:37:10+01:00

Ondanks dat onze geschiedenis inmiddels ruim 30 jaar haar sporen nagelaten heeft, zijn we een jonge club. Oprichter Arnoud de Waal (62) stamt uit de tijd van handwerk, overall en inkt aan de armen. De nieuwe generatie medewerkers bracht de link met de techniek van morgen. Op kantoor zorgt Dennis voor de planning en sfeer. Ricardo runt de studio en ‘duizendpoot’ Martijn verzorgt de output van onze machines en de extra handjes. De gemiddelde leeftijd van de groep is verrassend laag. Een mix van diverse achtergronden en opleidingen. Denkers en doeners. Werkers en studenten. Want we geloven in opleiden en zijn enthousiast over de vaak verrassende, unieke inzet en inbreng van onze collega’s van de HAN, het Nimeto en het Rijn IJssel College. Dennis bedacht dat ook onze stagiaires een bedrijfs t-shirt verdienen. Om enig onderscheid te maken, worden ze getooid met de titel Stunnenberg University.

We werken met respect voor elkaars kunnen. En met grote betrokkenheid bij elkaar, ons bedrijf en onze relaties. Niet alleen blijkt fanatisme bij de bowlingavonden met elkaar, maar ook in de groepsgesprekken bij het opzetten van een project. Onderling overleg, het uitwisselen van kritiek en zoeken naar beter gaat soms hard, maar wel zijn een faire ondertoon en respect voor elkaar een must bij elke discussie.

Arnoud de Waal
Arnoud de Waaldirecteur
Oprichter en man van het eerste uur. Directielid. Begon 30 jaar geleden met drukkerij in Elden. Werkgebied: algemene zaken en beletteringen.
Kiki Jansen
Kiki JansenAdministratie
Paardenadept. Ons Dreh und Angelpunkt in de administratie. Verzorgt al meerdere jaren onze boekhouding en debiteurenbewaking. Omdat ze zich als ZZP-er aan ons verhuurt en daarnaast nog meerdere opdrachtgevers bedient, werkt ze veel ‘op afstand’. Vandaar dat met haar communiceren het makkelijst gaat via administratie@stunnenberg.nl
Ricardo Rosario
Ricardo RosarioDTP'er
Qua activiteiten een ‘grensgeval’, inmiddels heel breed inzetbaar: begonnen als drukker bij Micaprint (overgenomen in 2003) te Zevenaar. Door Stunnenberg omgeschoold naar DTP-er. Omdat hij leergierig is (en regelmatig weinig zitvlees heeft), ook vaak te vinden in de beletteringsgroep. Wordt door Berry ‘omgeschoold’ tot plakker. Heeft in het afgelopen jaar zijn eerste strepen op dit gebied verdient. Familyman, gezelligheidsdier, gangmaker, opmerkelijk oog voor spitsvondigheden. De eerste reacties in de Stunnenberg groepsapp komen altijd van hem.
John Cornelissen
John CornelissenSignmaker
Signmaker. Oudgediende met een Kapel-Reclame-achtergrond. Werkt het liefst met de handen. In het sociale leven in Elst op veel plaatsen actief achter de schermen. Hulpvaardig en betrokken. Zeer collegiale, door zijn nieuwsgierigheid veelwetende, alleskunner. Plakker, timmerman, spuiter. Betrouwbare voorman. Overwerken geen probleem.
Martijn Ubbink
Martijn UbbinkSpin in het Stunnenberg web
Bijnaam Tinus. Letterlijk spin in het Stunnenberg web. Is de schakel tussen studio en montage. Verzorgt al het print- en snijwerk. Zorgt voor pellen, appliceren en lamineren. Levert de complete ordermaterialen aan de montageploegen. Is daarnaast verantwoordelijk voor magazijnbeheer en logistiek.
Stratos Patelias
Stratos PateliasOnze Griekse held
Kwam via de ‘achterdeur’ van de kalenders binnen. Sprak geen woord Nederlands. Heel snel bleek hij bij de kalenders van onschatbare waarde, en werkte sneller dan wie dan ook. Wilde graag. En wilde na de kalenderperiode ook graag blijven. We gaven hem in de belettering een kans, ondanks dat hij daar geen enkele ervaring had. Zijn leeftijd, zijn gezin en zijn positieve houding zorgden, in combinatie met zijn wil om te slagen, dat hij inmiddels een betrouwbaar lid van onze montageploeg is. Hij heeft veel geleerd en doet dat nog steeds. Een eerlijke, collegiale teamspeler. Wordt door alle collega’s dan ook gewaardeerd.
Richard Welie
Richard Welie
Werkte eerder ook bij ons. Is na een kleine omzwerving bij collega’s weer terug op het nest. Wat ouder, rustig, ervaren. Hem kun je overal naar toe sturen. Lost alles ‘in het werk’ op. Belt eigenlijk nooit dat iets niet lukt. Wordt door zijn collega’s gewaardeerd mede vanwege zijn sociale houding in de groep.

Maar er is méér dan alleen werk…