Ondanks dat onze geschiedenis inmiddels ruim 30 jaar haar sporen nagelaten heeft, zijn we een jonge club. Oprichter Arnoud de Waal (59) stamt uit de tijd van handwerk, overall en inkt aan de armen. Zoon Melle (31) bracht de link met de techniek van morgen. De gemiddelde leeftijd van de groep is verrassend laag. Een mix van diverse achtergronden en opleidingen. Denkers en doeners. Werkers en studenten. Want we geloven in opleiden en zijn enthousiast over vaak verrassende en unieke inzet en inbreng van onze collega’s van de HAN, het Nimeto en het Rijn IJssel College.

We werken met respect voor elkaars kunnen. En met grote betrokkenheid bij elkaar, ons bedrijf en onze relaties. Niet alleen blijkt fanatisme bij de bowlingavonden met elkaar, maar ook in de groepsgesprekken bij het opzetten van een project.

Arnoud de Waal
Arnoud de Waaldirecteur
Oprichter en man van het eerste uur. Directielid. Begon 30 jaar geleden met drukkerij in Elden. Werkgebied: algemene zaken en beletteringen.
Kiki Jansen
Kiki JansenAdministratie
Paardenadept. Ons Dreh und Angelpunkt in de administratie. Verzorgt al meerdere jaren onze boekhouding en debiteurenbewaking. Omdat ze zich als ZZP-er aan ons verhuurt en daarnaast nog meerdere opdrachtgevers bedient, werkt ze veel ‘op afstand’. Vandaar dat met haar communiceren het makkelijst gaat via administratie@stunnenberg.nl
Ricardo Rosario
Ricardo RosarioDTP'er
Qua activiteiten een ‘grensgeval’, inmiddels heel breed inzetbaar: begonnen als drukker bij Micaprint (overgenomen in 2003) te Zevenaar. Door Stunnenberg omgeschoold naar DTP-er. Omdat hij leergierig is (en regelmatig weinig zitvlees heeft), ook vaak te vinden in de beletteringsgroep. Wordt door Berry ‘omgeschoold’ tot plakker. Heeft in het afgelopen jaar zijn eerste strepen op dit gebied verdient. Familyman, gezelligheidsdier, gangmaker, opmerkelijk oog voor spitsvondigheden. De eerste reacties in de Stunnenberg groepsapp komen altijd van hem.
Dennis Joosten
Dennis JoostenTrafficmanager
Vader van twee donderstenen, man van Brenda en draaischijf in de planning van Stunnenberg. Beheert een groot aantal relaties, communiceert met de montageploeg en is de interne praatpaal en sparringpartner van Arnoud. Wordt regelmatig voor schier onmogelijke vraagstukken gevraagd en heeft daardoor veel ervaring gekregen in het uitvoeren van spagaten.
John Cornelissen
John CornelissenSignmaker
Signmaker. Oudgediende met een Kapel-Reclame-achtergrond. Werkt het liefst met de handen. In het sociale leven in Elst op veel plaatsen actief achter de schermen. Hulpvaardig en betrokken. Zeer collegiale, door zijn nieuwsgierigheid veelwetende, alleskunner. Plakker, timmerman, spuiter. Betrouwbare voorman. Overwerken geen probleem.
Martijn Ubbink
Martijn UbbinkSpin in het Stunnenberg web
Bijnaam Tinus. Letterlijk spin in het Stunnenberg web. Is de schakel tussen studio en montage. Verzorgt al het print- en snijwerk. Zorgt voor pellen, appliceren en lamineren. Levert de complete ordermaterialen aan de montageploegen. Is daarnaast verantwoordelijk voor magazijnbeheer en logistiek.
Kay Jansen
Kay Jansen
Nieuwe loot aan de stam, oudgediende in het vak. Vader en Family man. Werkte jarenlang bij een collega in Duiven. Stapte even uit, maar het bloed kroop waar het niet kon gaan. Ervaren in alle soorten plakwerk. Kan dus ook wrappen, stuurt de complete montageploeg aan. Heeft voor het werken bij Stunnenberg dagelijks 1 uur heen en 1 uur terug rijden over.
Stratos Patelias
Stratos PateliasOnze Griekse held
Kwam via de ‘achterdeur’ van de kalenders binnen. Sprak geen woord Nederlands. Heel snel bleek hij bij de kalenders van onschatbare waarde, en werkte sneller dan wie dan ook. Wilde graag. En wilde na de kalenderperiode ook graag blijven. We gaven hem in de belettering een kans, ondanks dat hij daar geen enkele ervaring had. Zijn leeftijd, zijn gezin en zijn positieve houding zorgden, in combinatie met zijn wil om te slagen, dat hij inmiddels een betrouwbaar lid van onze montageploeg is. Hij heeft veel geleerd en doet dat nog steeds. Een eerlijke, collegiale teamspeler. Wordt door alle collega’s dan ook gewaardeerd.
Ryan Gerrits
Ryan Gerrits
Youngster met potentie van een topper. Kwam met de FEDEX order mee. Blijkt veel te kunnen en wordt momenteel in de Stunnenberg discipline gekneed. Rijdt als enige medewerker van Stunnenberg in een door hemzelf gewrapte auto rond.

Maar er is méér dan alleen werk…

Kerstgedichten galore

door |24 december 2014|

Het leek wel Sinterklaas. Tijdens onze jaarlijkse afsluiting verraste Arnoud en Melle het hele team van Stunnenberg met een persoonlijke boodschap en bijbehorend persoonlijk cadeau. Een mooie afsluiting van een fantastisch jaar. Nu gaan we even genieten van onze […]

Hoog hè?

door |14 oktober 2014|

Tijdens ons teamuitje naar ATAG, bekeken we niet alleen ons werk wat we verrichtten om deze huisshow aan te kleden, maar was er ook tijd voor een ontspannen hapje en drankje. En iets met een […]

Reacties uitgeschakeld voor Hoog hè?

De wind in de zeilen!

door |13 september 2014|

Tijdens ons bedrijfsuitje op het Skûtsje Stad Harlingen was het weer hard werken. Voor Fondy dan…

Reacties uitgeschakeld voor De wind in de zeilen!

Strrrrrrrriiiiiiike!

door |15 februari 2013|

Tijd voor een nieuw teamuitje. Beetje grillen. Biertje erbij. Of colaatje. En zie ze eens rollen! Geslaagde afsluiting van een mooie werkweek!

Reacties uitgeschakeld voor Strrrrrrrriiiiiiike!